Han är de finaste jag har <3

Min dag i dag börja med att jag att jag fick ett viktigt telefonsamtal..
Jag skulle på ett ärende men det blev ändrad tid :), så jag fick bara en ny tid men tur att de va samma dag känns skönt att det inte är lång tid kvar nu :)
Sen drog jag med min pappa till HC för han skulle beställa rosor till min mamma dom skulle gå iväg med blommorna till mamma på hennes jobb skit sööt : ) Mamma blev jätte överaskad hon var ju inte alls berädd på det :) Heheh det kallar jag en riktig man..
Sen fick jag och pappa och fikade träffa mamma på hennes lunch rast sen drog jag hem och fixa käk till min älskling så ringer mormor skulle hon och min morbror från Franrike komma över en stud.. Sen kom över Ramiza och mamo lite :) Hade det mysigt .. Sen drog alla de va bara jag morbror och rahman hemma.. När Rahman kom hem från jobbet så hade han inte köpt med något sen tänkte jag jaa han har säkert glömt bort alla hjärtans dag tänkte jag för mig själv.. Sen när han skulle kör min morbror till stan kom han hem med världens finaste blommbukett :) Ohh mitt hjärta jag doog när jag såg den omg..
Den var ju överfin har inte sätt något finare på länge tack ljubavi :)
Själv fick han två kakor :) hihihih . Tycker det är svårt att handla till killar på alla hjärtans dag det är någ lättare och köpa till en tjej tycker jag :) :D ..
Min man jobbar nu.. jag ska dra och lägga mig i mon ska jag upp har lite ärenden och göra.. Natti natt..




FINNS INGET FINARE EN KVINNA KAN FÅÅ !!!!!..


<3


Glömmde skriva att det blev blåbärs muffings i dag hihihhi

Grattis sunce moje på alla <3 dag.

Srecan dan zaljubljeni sunce moje <3
Grattis älskling på alla hjärtans dag :)

Nu har jag tänkt mig och blogga lite vad ja har gjort idag..
Min dag idag börja med att jag gick upp 8a fixa till mig och drog till Ams. Sen drog jag till Migrationverket skulle hämta lite papper därifrån. Sen satte jag mig på sårvagnen hemmåt så ringer min underbara mami och ville att vi skulle ta en fika vid ett tiden för hon hade rast då. Så vi bestämde det.. Kom hem så kom min papi och hälsa på drack vi kaffe satt en stund sen körde han mig till morsans jobb ..
Fikade vi sen drog ja hem och skulle fixa käk till min man men vi drog coh köpte färg för vi ska renovera i våran nya lägenhet och det är darför jag inte har lagt ut några bilder än på lägenheten. För det är inte färdigt än. Båda hallarna är renoverade ångrade mig flr hjag inte tog kort innan så ni kunnde se förr och nu hehhe.. Men men :)
Ja bara älskar vardagsrummet :) Men men de kommer ta ett tag tills bilderna kommer ut sen kom vi hem jag fixa käk sen ringder min moster och hon ville komma me sin dotter så vi bestämde det dom kom sen kom min andra kusin och moster och även min mami kom så vi va en hel del hemma hos mig :) Det var trevligt faktist. Sen när mamma och kussen och moster drog så fixa jag och min andra moster och min kusse "SAMPITA" ohh det är en ass god kaka :) Hihih som ja ska frysa in och ska ha den till min födelsedag :) Kraaljiicaa fyller år om 4a dagar :) Hihiih ..
Sen drog dom hemmåt och ja fixade Chokladmuffings :) Som ja också ska ha till min födelsedag det blir en hel del bakelser till min födelsedag ja har tänkt mig och inte ha någon torta.. SÅ det ska bli lite anerlundare än vanligt hoihih..

Nu ska ja försöka sova natti natt..

Längesedan :)

Heeej alla läsare om ni finns kvar.
Jag har inte bloggat på ett bra tag sedan. Kan inte sova så ja tänkte hadje a ska skriva lite..
Jaaaahaa vad har hänt då ?..
Massor, faktist vi har flyttat köpt ny bil osv. Jag och min bebi har kommit längre och längre och djupare i vårat förhållande =) Och det fungerar mycket bra tycker jag vi har även haft Fata och hennes man på besök i våran nya lägenhet :D:D Sen har min bästa morbror kommit till Sverige och hälsa på =) så vi har honom på besök :) Känns skönt har inte sätt honom ¨på 7 år nu fan.. Så nästa Fredag ska ja ha födelsedagsfest hemma :) Så då blir de och fest med honopm ska bli kul :D Mycket som häner men nu ska ja som sagt börja blogga i gen så ni vet de :)


http://www.youtube.com/watch?v=I5tXtCoBqPg&feature=share
BÄÄSTA NÅGONSIN <3

KraaLjiiCaa

My life in words

RSS 2.0