Glasögon..

Idag var jag trött sov ända tills halv ett fan.. Sen gick jag upp dusha sen fixa käk jag och rasso åt mat sen körde han mig till körskolan skulle göra SYNUNDERSÖKNING.. HAHAHAHAH , lyckat blev det inte allaifal.. haha
Jag var på gränsen att bli Godkänd hahahah jag fick knappt 0.5 hahahah så det var lite riskabelt men men får se har skickat in papperna in till Transportstyrelsen så vi får se.. Sen drog jag till Optiken för hon på körskolan tyckte det så då drog jag in dit jaa de var som ja misstänkte jag behöver glasögon från lånt håll ser jag inte bra det är 1.0 ja behöver.. Så snart blir jag också en glasögonorm hahahah.. Fyy fan nu har alla i min familj glasögon inte min pappa bara =) mamma har inte heller bara när hon läser ibland hon har men annars har hon inte. Men men gener .
Sen kom jag hem och har köpt saker till min dijet i morgon och TRÄNING på friskis och svettis är det som gäller :D !
Nu ska ja dra och dusha och läsa i teori boken.. BYeee..

Bajram Serif Mubarek Olsun svima ♥ 6 / 11 - 2011

Japp då är det bajram i gen :)
Jag hade ett jätte trevligt besök min kära kusin var här Amira =) vi hade jätte skoj och självklart snyggingen Tamara min andra kusin och min man satt hemma vi käka mat och hade det kul..
Sen drog vi till Hageby och handlade lite till mormor för Bajram så drog vi dit. Amira var våran personliga förare hahahah så kul det var :) Det var jätte trevligt faktiskt det var ett jävligt bra tag sen vi sågs Synd att Sejda inte kom men hon skulle plugga på så det är bra att hon plugga iallfall :) ..
Sen lämmnade vi av Tamara hemma hos henne kl 10 drog till mamma sen efter det körde hon mig till Ektorp :)
Det var kul måste fan ta och åka upp en dag och hälsa på henne =) jag och min man :)

Kvinnan med största hjärtat.

Kvinnan med största hjärtat det är min mamma <3

2 Februari 1990 föddes jag. Jag föddes i Bosnien ( Banja lucka ). Jag bodde tillsammans
med min mamma och pappa. I Bosnien var det inte som vi har det i Sverige att man har tillgång till allt..
dvs ekonomiskt, MEN det hindrade inte min mamma och köpa till mig allt ja peka på. Ja hade allt! Precis allt.
Det finns folk som inte hade för mat. Men min mamma kämpade tillsammans med min far för att jag skulle ha allt jag ville ha och vad ett barn behövde. Två år senare fick jag en lille bror och då var det redan att det börjades kriga i Bosnien. Min lille bror Sejdo föddes 23 Juli 1992.

Livet i Bosnien börja blir svårare och svårare men det hindrade inte min mamma något hon forsatte och kämpa på. 1993 då skulle vi åka till Sverige min pappa kunde inte följa med oss pga hans pass. Så han stannade där min mamma med två små barn fick åka ensam till Sverige. Självklart hade hon sin familj, dvs mamma och systrarna. Men min pappa fick inte följa med. Ja minns själv inte så mycket om den dagen men så fort någon berättar om det så börjar jag gråta. Det var så sorligt. Min lille bror var mycket sjuk under tiden då vi kom till Sverige han var inte så gammal heller han skulle fylla ett år.
Min mamma FORSATTE OCH KÄMPA PÅ !,

Ensamn stående mamma med två små barn kan jag tänka mig att det inte var så lätt. Hon och pappa hördes via brev har fått ett brev utav alla dom skrev det finns tusentals.
Efter ett tag fick pappa komma till Sverige, men under tiden då var det jobbigt som bara det. Broshan var mycket sjuk mamma fick åka in med han ofta till sjukhuset och stå där och vara stark. Det har inte varit lätt för henne.

Vi växte upp och fick en till lillebror 25 November 1995 Senad. Ja minns hur svartsjuk jag var på honom heheh för mamma och pappa var runt om honom hela tiden för han var så liten osv. Då var jag 5 år gammal då tyckte jag allt var perfekt när man är liten så vet man inte att problemen kommer man tror liver är så hela livet ut. Jag började skolan Silveringens skola där fick jag. Jag hade det bra jag hade kompisar och det fick bra. Sen när jag började ettan då blev jag mobbad i skolan jag var jätte känslig och vågade inte bråka med någon det ända jag gjorde gick jag hem till min mamma och gråter och hon följer med mig till skolan och vi pratar med lärarna osv.. Hon hade det jobbigt för hon ville att jag skulle lyckas i framtiden och då var ja ändå bara 7 år gammal. Jag bytte skola till Guldringens skola det gick mycket bättre för mig. Men då vågade jag stå på mig och jag var inte lika blyg som innan. Åren gick mamma blev äldre och äldre.

 Största problemen kom det var tonåren.
Då började jag Navestad skolan. Massa problem billy ringer min mamma varige dag..
Billy : Det var en man som tog hand om problem barn som gjorde problem i skolan osv.
Så jaa jag blev en sån damp unge rättare sagt. Jag tror mamma blev mycket mer äldre under den tiden då jag gjorde massa problem i skolan. Jag fick i skolan bråk hit bråk dit, polisanmälan hit billy dit osv.
2005 - 2006 var de den svåraste året i hela mitt liv. Jag gick i 9an hade alla IG förutom slöjd HAHAH..
jaa idag skrattar jag men då var det inte roligt hahah..

Den tiden var jag jätte arg på mamma och tyckte hon var elak och jag blev mycket ledsen när Billy ringde hem till mamma och bad henne kommma till skolan så berätta dom att jag har IG i allt förutom Slöjd mamma tog både mob, mp3 från mig och ja fick inte sitta vid datan och fick inte gå ut UTAN PLUGGA VAR DET SOM GÄLLDE. Jag mådde apsolut inte bra den tiden blev mycket ledsen men i dag sitter jag stolt och skriver om det för att jag är stolt att min mamma gjorde det.

Problem vid sidan om hade jag också men morsan fanns där för mig. Jag har svikit henne som fan jag har varit katastofal under mina tonåren men min mamma är inte vilken mamma som hälst, nej nej utan hon ställde upp även hur svårt det var för henne min bror hade också börjat skolan då. Jag hade även kärleks problem så allt allt samlades på en gång men hon fanns ändå där.. Jag förstår inte hur hennes hjärta orkar? och att den orkar fortfarande.. hur orkar du duso?  Jag sluta 9an alla G förutom Engelska och Matte mina svåraste ämmne ännu en dag. Men mamma blev stolt och tvinga mig och fixa dom på sommarskola vilket jag gjorde..  Jag ville inte gå Gymnasiet men hon TVINGA MIG TILL DET ! . Vilket jag vill tacka henne så mycket för <3 DU är mitt allt. Jag älskar dig.

Mamma utan dig vart skulle jag ha hammnat? Du har lärt mig och stå upp efter att jag har rammlat. Du har alltid haft tid alltid funnits bredvid, torkat mina tårar när livet var skit. Du finns för mig vad jag än gör, hur mycket ja ännu förstör. Du har alltid lärt mig att livet är ett test den som rammlar mäst klarar av det bäst. ! Du har alltid varit den bästa kvinnan i mitt liv. Tack för alla nätter du har varit uppe för mig.

2006 började jag Ebersteinska gymnasiet Omvårdnads programmet tack var det min drottning <3 HOn fick mig och inse hur viktigt det är med skolan. Jag klarade mig ganska bra i Gymnasiet inte så mycket bråk och bättre betyg. JAg tog studenten 2009 och mamma glittrade som en stjärna av lycka visst hon ville att jag ska forsätta och utbilda mig till något högre men det KANSKE kommer senare.

Hur ska jag kunna tacka dig mamma för den jag är idag? , Utan din stöd skulle jag vara ensam och svag. Tårarna som jag fäller är för dig det är mitt sätt och bevisa vad du betyder för mig <3

Jag har varit rädd för och riskera några sakermen jag har ändå gjot det och lyckats ja älskar och se henne vara glad.När hon är lycklig är jag överlycklig.  Hon är mitt liv hon kämpar ännu en dag för mig.. Ja har varit så rädd att tatuera mig men ja har tatuerat mig har skrivit mamma och två hjärtan. När dt gäller min mamma så klarar jag av allt !. Jag har inte uppfyllt alla mammas önskningar vissa har jag svikit jag vet att det inte var lätt för dig mamma med mig jag är ända dotter men ja tror jag har svikit dig mäst av alla dina barn. Men jag antar att du vet att jag var ung och dum. Jag började jobba som telefonförsäljare slängde bort alla pengarna lyssna aldrig på någon. Men en dag fick jag en idee som gjorde min mamma jätte glad.. 26 Februari 2008 gjorde jag henne lite glad jag kämpade och kämpade men jag lyckades.. Sen har det gått 3 år och jag har varit så ledsen och så depremierad över att jag inte kunnde uppfylla den önskan till henne. Sen gifte jag mig ? så det blev värdelöst allt.. Men tack gode gud Onsdag 2 November 2011 du väntade nästan i 4a år till men vi överaska dig. Jag är mer glad att du har den nu än aldig mamma det ska du veta. Hela mitt liv har byggts upp på min mamma<3
Ibland önska jag mamma att jag bode henne så du kunnde komma in om nätterna och säga till mig STÄNG AV TEL OCH SOOOOV ! HAHAHHA.. Kommer du ihåg.. Jooj majko samo da znas zenica oka si mog radosna suza sto sja.

tebi ja mogu da kazem bas sve sve sto me muci i boli me. Dok mi je tebe nebojim se ne <3
dok me je tebe, nebijim se ne Bog dragi nek cuva te <3 Majko Hvala za moj miran san , hvala za moj svaki dan. Dok mi je tebe srecna sam moja jedina <3
Ti mi uvek trebas i kad dobro ide i kad lose krene
ti cuvas osmeh za mene.  Ti si tu kad treba ma sta god da bude 
tvoje srce samo za mene kuca
´znam ja to <3

 Fikreta Pasic Mutic drottningen i mitt liv Volim te mamma <3



KraaLjiiCaa

My life in words

RSS 2.0