Måndag :) !

Hej alla glada där ute :)
idag vaknade jag vid 10 tiden jag skulle upp och kolla när jag tvättar men det var kl 14 - 17 så de e bra :)
igår storstädade jag och min älskling hela lägenheten. så i dag är vi trötta han jobbar =( som tur så har jag lång ledigt vilket värkligen behövs faktist ! För att jag ska jobba fred-sön 12 timmar per dag plus att det är midssomar helgen så det kommer behövas och göras.. som sagt har inte varit inne på ett tag massor och gör men nu har ja liovat mig och skriva iallafall några rader om inget annat hihih =) ska nog vara med jasmina i dag ifall hon pallar komma hit :) lägger ut lite bilder från broshans student ifall det går denna dator är ass seg .. ha de bra alla där ute.







utanför min mamma.


lite bilder bjöd jag på :)

Trött :-(

Hej alla lärare :-) innan jag börjar skriva hur min dag har varit så vill jag påpeka att jag skriver från mobilen så ifall det blir lite fel så vet ni varför sen skriver jag snabbt med och har t9 på hih. Smo ni ser på min rubrik så är jag trött. Jag skulle vakna tidigt och åka och träna sen tänkte jag komma hem och tvätta. Men nej då så blev det inte jag fick jobba istället 13-20.30 det var rätt kul det gick snabbt :-) sen jobbade jag med världens bästa personal :-) så tiden gick ännu snabbre :-) kul var det och jobba mitt sommar schema börjar nu den 24 men jag har jobbat så mycket denna månaden och månaderna innan :-) jag har jobbat idag jobbar imorgon sen på onsdag ska jag på möte och jobbar fredag :-) bra bra :-) nä nu ska jag sova jag ligger i sängen och skriver känner att jag börjar och somna nästan hih. Juste glömnde nästan bort och säga det min lille bror tog studenten i fredags :-) vi hade jätte kul ska lägga in lite bilder har jag tänkt mig :-) ska skriva lite hur vi hade det med. :-) nä sovdags nu jobbet vantar imorgon 7-13. Natti natt.

Uppdatera lite ..

Hallååå alla glada gud minns inte sist jag var inne och skrev jag jobbar jätte mycket =( så jag har knappt tid och sitta vid datan sen har jag umgåtts mycket med jasmina :) fint väder ute palla sitta vid datan då och skriv ahahha..  Så lika bra och vara ute och njuta innan mitt sommar schema börjar .. nu har ja ändå fått jobba mycket extra så jg hinner inte vila ut något faktist denna veckan som varit nu har jag jobbat 3 dagar och det är ändå sjönt :) det är det jag har gjort inte så mycket mer :)..

KraaLjiiCaa

My life in words

RSS 2.0