- Dag 2 -

Som ni ser så är det dags för dag 2 och det är min mamma jag ska skriva om.
Mamma är nte bara en mamma utan en bästa vän, syster och mycket mer.
Min mamma jag tror de inte finns sån kvinna som hon är hon är den starkaste kvinnan i mitt liv <3
Hon är den som mitt hjärta slår för INGEN PÅ DEN HÄR VÄRLDEN KOMMER TA MIN MAMMAS PLATS HON LIGGER PÅ FÖRSTA PLATS OAVSÄTT VEM HUR VAD OCH NÄR !!!
Volim te najvise mamma ti znas dasimi sve na ovom svjetu <3


http://www.youtube.com/watch?v=Jw9_as8lAj4 


- Dag 1 - Kärlek <3

Det finns bara en person i denna världen som är min kärlek, och det är min man.
Vi blev tillsammans 26 September 2009 och sen flöt allt bara på dag efter dag :) Vi förlovade oss 31 December 2009 men de räknar som 1 Januari 2010 :) Känndes jätte bra jag visste att han var den rätta. Även om de bara hade gått tre månader sen vi blev tillsammans så känndes det helt rätt och bra.  Vi bode inte tillsammans under tiden utan vi flytta ihopp efter att han har kommit tillbacks från Kosovo så den 28de Juni 2010 så bodde vi tillsammans på riktigt :).. Vi gjorde bröllpsfest den 28 Agusti då min svärfar var här. Men gift oss borligt den 30 September. Vi bodde i min lilla etta till och börja med sen fick vi en tvåa men vi trivdes itne i den, i dag har vi en trija pga vi ska bli en till i familjen har vi tänkt så då är de lika bra och ha de klart :)
Rahman är den som får mig och vara den lyckligaste i den här världen men honom känner jag att jag har allt.. VI har haft jobbiga stunder också då när han väl fick åka tillbacka till kosovo det var jävligt jobbigt men idag har vi det bra och känns underbart att ha honom vid min sida varige morgon när jag vaknar och lägger mig. jag älskar honom av hela mitt liv <3 Han är den mannen / killen som får mig och känna mig speciell, och helt underbart och leva med honom. Jag är glad att vi har hittat varandra för vi är gjorda för varandra
älskar dig sunce moje.


Ska följas !

- Dag 1 - Kärlek

- Dag 2 - Mamma

- Dag 3 - Pappa

- Dag 4 - Syskon

- Dag 5 - Kusinen

- Dag 6 - Morbror

- Dag 7 - Mormor

- Dag 8 - Mostrar

- Dag 9 - Fata 

- Dag 10 - Dado polumenta

KraaLjiiCaa

My life in words

RSS 2.0