1 år & 10 månader :-*

Grattis hjärtat idag är det ett år och tio månader sen vi blev tillsammans :-D fy fan va snabbt tiden har gått. Är nte lika mycket vid datan hinner nte jobbar för fullt tu. Men nu är jag inne via mobilen ska försöka och göra det oftare :-D det går ju smidigt . Idag jobbade jag från 7-13 och sen 16-21 bytte med lena så imorgon skulle jag jobba 16-21 men tog det idag istället för och våra ledig i morgon :-D imorgon är det en sån dag jag har längtat till länge nu. JO JAG SKA TATUERA MIG :-D hihi jag är skit rädd får se ifall jag nte backar ut i sista sekunden :$ hahahaha jag ska skriva mamma på handleden men vi får se ifall det blir något utav det nu ska jag mysa med min älskling. Saknar min bucko hon är i bosnien hon åkte för 3 vecker sen nu fan i dig du får ta och komma hem nu. !

Mitt allt <3

Lite nytt.

Hej alla blogglärare. Jag vet som vanligt har jag nte hunnit sitta så mycket vid data de senaste tiden :-( har massa jobb fan jobbar mycket sen hoppar jag även in lite extra då och då. Min sexbomb jasmina har åkt till bosnien fan :-( tråkigt utan henne måste jag på peaka. Men men hon skulle vara där tre vecker eller något så vi får se jag ligger i min sköna säng förra veckan jobba jag mån -torsdag 7-13 lördag 7-20.30 måndag 16-22.30 idag jobba jag från 7 till ett så det var skönt sen jobbara jag torsdag fredag lördag söndag och måndag. Hur ska jag orka :-( men men man måste jobba fan. Idag har jag nte gjort någonting förutom att jag varit hos mamma efter jobbet och nu ligger jag i min säng och skriver från mobilen min älskade man ligger och sover. Ska också lägga mig och sova i morgon är man ledig skönt.

Min lediga helg :)

Hej alla glada där ute :)
ja som ni ser på rubriken så har jag ledigt denna helgen vilket känns underbart :D
Ja jobbade förra helgen sammanlagt 24a timmar hahah. så ja är helt utsliten jobbade lördag-söndag sen var jag ledig måndag jobbade tis ons tor sen nu är jag ledig känns skit bra :)
sen va vi förra helgen i göteborg och ullared har tagit lite fotton som kommewr in senare nu är ja nästan nyvaken min zava och hennes man ska iväg på semester snaka om att ja blir avis jag vill också =( men ja jobbar ska kasnke åka med min mormor i slutet av agusti till bosinen men det är inte planerat vi får se ifall det blir något utav deyt. nää nu ska ja dra och fixa lite frulla ha de bra allihuppa..

KraaLjiiCaa

My life in words

RSS 2.0