jobbet.

hej alla glada o pigga.. jag är däremot ej pigg.. är ass seg fan =\ ligger i soffan på jobbet o latar mej det är skönt hahah idag var jag o älsklingen i mediamarkt o elgiganten vi ville köpa torktumlare o tvättmaskin hitta en ass bra samsung tvättmaskin ass billig 2,000 kr kosta den bara men kunde ej hitta tummlare för bra pris hitta en ganska bra för 3900 men den var ej samsung =\ men men det blev en systemkamera iallafall :-D:-D nu ska ja vila ut mig här till 3 sen ska ja jobba 15-21 jasmina kmr förbi sen vi ska ta en cigg ihop :-)

Godmorgon !

Hej alla pigga o glada där ute..
 
Jag vaknade kl 8a kunde inte sova mer , nu sitter jag i köket lyssnar på musik ska betala räkningar o käka frulla de ska bli maka o konflex :) Man ska vara nyttig nu när man ska bli insallah mamma :)
Sen vet jag inte faktiskt vad händer senare ska ringa broshan om han nte jobbar tänkte gå handla julklapp till mina två små bäbisar medo o eli o något till min man men vet nte vad =/ får se..
 
nehe nu ska ja käka min frulla vi hörs !
 
 
 
TINKIWINKI GLAAAAAD !!
 

JAAAAG SKA BLIII MAMMA !!!

Heeeej jag har underbara nyheter :D
Jag ska bli mamma :D:D Jag och min älskling ska bli föräldrar ako bogdragi da :D Jag är graaaviiid :D:D
Igår köpte jag ett test och det visa posetivt :D Jag blev jätte glad glädje tårarna bara rann.. Och min älskling blev också jätte glad :) Min mami ska bli den bästa mormor någonsin :D Jedva cekam <3 Idag jobbade jag till 11 sen drog jag och morsan till barnmorskan :D jag ville kolla upp det en extra gång för o vara 100% säkra ohhh min mami börja gråta av glädje o ja med :) När vi väl kom ut från barnmorskan börja mamma pussa mig ohh mitt hjärta hon gjorde mig så lycklig :D .. Vi ringde först till min mormor som kommer då bli gammel mormor :) ohhhh sååå sööööt.. Sen ringde vi runt till alla :D:D.. Jag är överlycklig tack gode gud för du gav oss den gåvan.. Hvala allahu dragi..
JAG HAR ALLT I LIVET NU NISTA MI VISE NE TREBA !!!!! ÖVVVVVVVEEEEEEEEER LYCKLIIIIIG !!!
 
 
 
 
Sträcket är nte så synligt för jag tåg kort efter några timmar men det är POSSSSETIIIIVT TTTTT !!!!

LEEEEDIIIIGGG !!!

Ohhh så jävla skööönt fick sova idag till 9 sen kom azra till mig vi satt o drack kaffe :-) sen fixa ja pita de blev att ja ändå gjorde mat.. sen ringer telefonen o jag kolla på displayen o de var jobbet.. o jaa dom vile att jag skulle hoppa in o jobba idag :-( kännde mej så taski för jag tackade nej :-( men jag var tvungen för ja kmr ha så mycket jobb o knappt ledigt något ushh.. så förlåt :-( sen kom min älskling hem o vi käka tsm ass gott men älsklingen vile ha riset hehe.. sen la vi oss o kolla på izet ohh så jävla rolig han e man kan sitta i timmar o titta på han hahhahaha så skööön.. våran data e fuckad något vetifan vad det är med den internett skiket funkar nte så ja bloggar från telefonen.. vi kollade på izet en stund sen däka vi båda så skönt o vila lite :-D:-D:-D vaknade vid 5 softa lite o diska nu ligger ja i min sköna säng med min sköna pijamas o kollar på 50 first dates :-) gillar den filmen :-) sen blire o kola om våra serier har kommit i morgon är man ledig ska nte göra något speciellt får se vad dagen bjuder på / KraaLjiiCaa





Din dag blir vad du gör den till !

Heej alla däär !
 
Nu är helgen äntligen över har haft en tuff helg men det kommer mer tuffare o tuffare dagar dom röda dagarna närmar sig o då blir det mer o mer jobb ushh.. Idag kom Eva så snäll och hämta upp mig o Sevan så åkte vi till jobbet jobbade 7-16.. Morgonen var jag ganska pigg sen blev det lite lång tråkit men sen höll ja på o julpynta lite på jobbet och fixa glögg åt dom gammla sysselsätter man sig lite så blir dagen bra ändå :) Det var en tuff dag jobbade ensam från 12-16 men det gick suveränt :) Belv nöjd faktiskt när jag lämmnade in nycklara :) .. Nu är man ledig Måndag o Tisdag SKÖÖÖÖNT om dom inte ringer in så klart men skulle behöva tare lungt nu för vecka 52 har jag jobb 7 dagar i rad plus en delad tur vecka 51 södag så det kommer bli truff :) Nu denna veckan som kommer (vecka 51) jobbar jag Onsdag, Torsdag, Fredag, och delad tur söndag så lite vila skulle inte skada :) .. Klockan 4a kom min älskling och hämta upp mig från jobbet vi drog till morsan satt där och drack kaffe min lillebrosha har köpt sin första bil :) Gratttiiis Seenciii :D:D .. Han ska äntligen börja övningköra stolt över honom är jag och jag vet att han kommer lyckas :D Sen kom jag hem och fixa mat till min älskling han ville ha ris i ugn med kyckling så jag gjorde lite mer så vi har till i morgon med så jag slipper göra luch så vi få hitta på något för kvällsmat i mon :)
Sen kom Jasmina och hälsa på vi satt här och snakade lite skit.. Nu sitter jag o bra tar det lungt i morgon ska jag ÄNTLIGEN SOVA UUUUTTTTTTTTT !! OHHHH VAD JAG HAR LÄNGTAT TILL SÖNDAG HAHAHA.. !
Lyssnar på Fazlijas nya låt som min mackica har skickat till mig i dag :) Den är ass bra lyssna själva :D
http://www.youtube.com/watch?v=SM8BLlvv04E&feature=youtu.be
 
Nu ska jag kolla på serijer o softa bara :) Nu är det fan i mig HEEELG FÖR MIG HAHAH !
 
 
 
 
 

Snööö..

Idag har jag varit på jobbet 7-13, var ej lika pigg som igår men det gick bra :D Det har snöat hela jävla dagen fan.. Kom hem vid tjugo över 1 som tur hade jag både spårvag o buss med några minuters skillnad :) .. I morgon ska Eva köra mig till jobbet vi börjar samtidigt i mon och Sevan ska också med det är arbetskamrater. När jag kom hem så hade min älskling städat lite o han tände massa levande ljus så sööt.. Hade fixat kaffe så vi satt o drack kaffe tsm o kolla på våra serier sen drog vi till Willys och handla lite får nte handla så mycket för kylskåpet är katastrof massa vatten hela tiden. Massa fel på den här jävla lägenheten fan.. Sen fixa jag kvällsmat vi käkade förut o min bejbi åkte nyss till jobbet.. Fan i går han vi inte ses något pga han jobbade natt..  Så skönt har dushat ska blogga färdigt diska lite de vi käkat sen blire lägga sig kommer inte kunna sommna diekt kl är nte mer än kvart i 6.. Men skönto via :) .. I morgon ska ja också jobba 7-16 blir en lång dag faktiskt..Men men vi får göra den rolig :)
Idag har jag även lämmnat byxorna jag beställde från nelly skönt ofå de gjort ! Ska aldig mer beställa från dom att man fan inte får med en jävla retur lapp.. Man måste hålla på o skriva ut sj o grejer orka. Man lär sig en läxa ..

Hej så länge :D
 
 
 

Jobbet :)

Idag har jag haft en hälig dag på jobbet :) , jag trodde jag skulle jobba 7-13 men nepp 7-14:45 hehe.. I morgon däremot ska jag jobba 7-13.. Jg gick upp klockan 5 var ganska seg i början men sen blev jag ass pigg :) så dagen gick jätte bra men sen när man väl slutade så belv man seg kom hem lagade mat dusha o nu har jag lagt mig i tände massa ljus ass kalt i den här jävla lägenheten ohhh blir så trött på den kommer fan i mig ringa upp graflund på måndag så får dom fan i mig hitta mig en ny lägenhet eller något asss kaaallllt juuuh !!!..
Nu ska jag blossa en cigg sen blir det sova klockan är inte så mycket men måste vakna tidigt pga jag börjar 7 men har ingen buss föräns 7.. Spårvagn finns däremot sen får jag gå typ en kvart.. Min älskling sa att han skulle köra mig men han jobbar ff o ska eventuellt jobba natt i natt.. Så får sehur pigg jag är i mon o gå till jobbet halva vägen säkert i minus 15 grader som de var i morse.. Grannarna har redan börjat festa tänker nte på folk som ska fucking upp tidigt imon ohhh blir så trött på sånna snorungar som festar varige fucking helllllgg.... inget liv alltså ushh.
I morgon blir det bara jobba sen till Hageby ska lämmna tbx ett par byxor från nelly som jag har beställt.. sen komma hem dusha o bara lata mig jobbar söndag med.. Tuff helg med knappt bussar men men ..
 
Bjuuuuder på en skööön lååt av jasmin o jana ass braa  !

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=SzzBDeixT2s&NR=1
 
 
 
Så pigg var jag i morse när jag var framme på jobbet :)
 
 
Ombytt o ska böja jobba :)

tvättdag

hallå där alla glada och lyckliga :-) idag började min dag med att jag var överlycklig för jag trodde att jag hade kommit in på komvux.. men nej så var det nte utan jag hade komit in på senssus fast på distans o det vill jag apsolut nte ha för jag har svårt me matten o de va på komvux ja ville gå så jag blev lite besviken.. men fixade til det med dom på komvux så nu får vi se om jag kan läsa både matte a och natur a på komvux.. sen kom azra o mamma på en kaffe hos mig myyysss :-).. sen lagade jag mat och drog o tvätta fy helvete alltså de va nte mycket tvätt men ja hade lite lakan filtar o massa sånna grejer som man nte kan blanda med andra kläder så 9 maskiner blev det sammanlagt o ja våra torkrum är så jävla bra så inget blev tårt ushh.. min älskling kom förut från jobbet jag drog in o dusha nu ska jag nana sängen ska jobba i mon 7-13 nu börjar mitt tuffa shcema men det kmr någ gå bra. älsklingen ska dusha också sen blire sova vaknar 5 i mon för o hinna med spårvagnen 6,07 faan ush hatar vinter tid men men ni får ha det så bra god natt / the queen




Ledig :)

Så skönt i dag har jag varit ledig från jobbet :D , och i mon är jag också ledig dom ringde och undra om ja kunde komma in i mon men tacka nej vill tvätta.. Har lite tvätt så vill få det fixat till kul o nyår de e skönt :D.. Men tackade ja och jobba i helgen Lördag.. Skulle jobba Frdag, och hela dagen på söndag mennu blire Lördag också.. Fan ska jobba 5 helgen i rad nu.. Men men de blir någ bra extra pengar skadar inte :) Städade lite hemma i dag har fickat iordning allt bara kvar och tvätta i mon :D Har även bakat Lussekatter dom blev goda med fett stora hahaha..
Har pratat en stund med Samira och ett bra tag med Minella..:) Sköna brudar faktiskt.. 
Min älskling kom hem förut vi kolla på en seire o nu sover han.. Ja tänkte vänta o se om den nya Serien kommer ut ikvl.. Det blir bara mer o mer spännande :D:D
 
 
 
 
hahahha träffa på jasmina i hageby i dag omg har aldrig i mitt liv skrattat lika mycket som i dag hahahah...
 
/The Queen !

Helgen Ronneby / Värnamo

 
Hallå däär alla glada !
 
Helgen har varit helt underbar jag har haft en skit bra helg faktiskt.. Fredag börja vi köra mot Ronneby där mina kusiner bor. Vi hade det jätte kul, vi firade min kusins fru och hans dotter som fyllde år huset fullt var det. Mycket nya ansikten man fick se.. Kul och lära känna folk från pappas sida också :) .. Pappa mamma o mina syskon var också där :) , Sen på Lördag åkte jag o Rahman till Värnamo hos min andra kusin Samira :) Guuud vilken tjej, så skön ja svär vi är ganska lika på sättet faktiskt hehe, fick även lära känna hennes sambo Ado ass trevlig var han :)Vi kom dit på Lördag och stannade tills på söndag det var jätte kul fino nas cura docekla jag svär Samira du gjorde min helg :) Båda jag och min man är tacksamma för vi fick komma i na takom ljepom docetku ja lovar :D Måste bara påpeka att hon gör sån jävla god mat asss gooottt !!!..
Synd att vi inte kunde stanna längre för både jag och Rahman jobba idag, och även Samira och Ado.. Men det var kul den tiden vi hade tillsammans :D Ako bogda bice flera tillfällen vi kan ses. Söndag eftermiddag vid 1 typ kom mamma , pappa o min bröder till Samira och Ado vi hade det ass skoj :) Hvala vam na svemu det var jätte kul :D Ako bogda vidimo se uskoro opet <3
 
Idag har jag varit på jobbet TRÅKIGASTE JOBBDAGEN I HELA MITT LIV ! HÖÖÖLLL PÅ O DÖÖÖÖÖÖ !. Tiden gick så jävla segt alltså ohh, men det var så jävla bra alltså när jag skulle ta blodsocker på en gubbe så vare så här..

Jag : "Kalle jag ska ta ett litet stick i frigret är det ok?
"Kalle" : Ja apsolut..
Jag : Va bra , "Kalle"  jag är lite kall om händerna..
"Kalle" : Det gör inget för du är varm om hjärtat..

Ohh så¨sööt alltså hehhe han gjorde min dag till en lite bättre dag i allafall.. Sen kom jag hem vila mig i en timme nu har jag bakat pita och ska ta med mig pita till min Anki Ciganki i mon på jobbet :) , Har diskat o så snakat lite skit med Samira nu blire fixa lite i vardagsrummet tända mina ljus hahah varige gång jag tänder ljus tänker jag på Samira hon har ljus PRECIS ÖVER ALLT ! .. Sååå myyyysiiiigt :) , sen ska ja hoppa in i duschen jobbet väntar i mon 16-21 på Borgmästargåreden :)
 
/ The Queen
 
 
 
 
Ja i moja samirica <3
 
 
 
Min mamma o min man <3
 
 
Dusha moja
 
 
 
Moja pita :)

Jag saknar honom så jävla mycket !

 
 
 
 
Bara jag tänker på honom gör det ont i hela hjärtat :( mitt liv jag saknar honom så jävla mycket. Jag saknar allt med dig Sejdo :( ... Ja har frasse hemma hos mig odu vet ja är lite deprimerad så kommer han fram till mig.. Det känns så himmla tomt  utan dig det har inte gått så lång tid sen du åkte det är en månad oh13 dagar sdan men VI SAKNAR DIG HÄR HEMMA :(.. Du njuter i solen medans vi fryser ihjäl orsättvist hahaha.. Jag har inga ord o skriva men ja saknar honom så mycket o det är inte så att ja alltid blir ledsen när ja tänker att du är så långt bort från mig.. Men just nu så är det så jobbigt.. Det gör ont hur mycket jag saknar dig brate moj :( Du har alltid sagt saker o ting till mig som är rätt o fel.. Det du skrev sist till mig på fb i privat meddelande det värmde mitt hjärta :( <3 Men gjrde även ont för att du ser hur situatuion var här då :( men det är ju inget nytt dom har alltid varit så o kommer alltid o vara. Jag satt o tänkte på när vi lekte när vi var små o jag stekte dig i min spis AHAHHHAHHAHA KMRU IHÅG??
Ohhh om ja kunde bara drömma om dig o få se dig o krama om dig.. Frasse är lika deppig som jag ahahahah han sitter i knät på mig o ser att ja e ledsen så börj a han med hahahah så nu ska ja avsluta bloggen för o leka med din son hööhöö.. Iallafall så vet du att ja saknar dig så jäävla jääävlaaa mycket kom hem snart brate moj <3
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=z3x10r4kMvA 
låten döödaar !!!
 
En hälsning från mig o rassel som majka säger hahaha volim te <3
 

Za dusmane moje !

Ako mislite da sam tuzna da bez vas bolujem da cu mozda srce svoje suzama da okujem. Ako mislite da sam luda sa covjekom da se posvadjam
doktora za glavu nadjite preko vam je potreban a ti pile moje, mislila si da si mangup kazna je usledila cini mi se da sam tvoju sujetu povredila ;) Shvatila si ali kasno pile moje pametno da mi sasvim dobro ide odkad nemamo kontakt. Da budes centar sveta dugo si htjela sada te je stigla kletva imala pa nemala
Zato nemoj da mi nudis ono sto mi ne treba zato nemoj da se brines
kako cu bez vas ja. Gledaj me sada pile moje, nikad bolje izgledam ko kraljica jaka sam ko lavica i bez vas sunce sja necu svama ja ;) !
 
 
 

Lidija Mitrovic <3

 
Min vän sen länge tillbacka, vi var vänner som små men även fieender i några dagar sen blir vi sams och våra förlädrar pratar inte med varandra pga oss ahahaha.. Små och omogna var vi hahahah ja kommer aldrig i mitt liv glömma detta..

Läraren Anna Lena : Lidija gör inte så med dina skor upp med fötterna när du går.
Amela : Anna Lena Anna Lena vet du varför lidija gör så ? för hon vill att hennes mamma ska köpa nya skor til henne..
 
HAHAHAHAHAHAHHHAHA JOOOOJ LIDIJA NIKADA TO NECU ZABORAVTI MAJKEMI HAHAHAHAHAH !!!
Sen så flyttade ni från nva så vi hade inte alls kontakt, sen när det hände en väldigt sorlig och tråkig sak så började vi prata igen. :(
Efter det var vi inte osmas men vi umgicks inte.. Sen skulle vi börja gymnasiet HAHAHAHAHAHHA kommer du ihåg i AULAN LIDIJA hahahahahahahah ja svär vi tänkte samma sak.. När du gick in i Aulan o ja sa satt där och ja såg dig och jag tänkte " omg inte hon ! , i lågstadiet med henne i sad omg " hahahah a du tänkte samma sak hahahaha.. Men sen gick åren och vi forsatte och umgås, då var vi mogna och vi var som vuxna människor men då blev det bara mer o mer kontakt våra försäldrar börja umgås mer o mr mitt i natten vi kommer till er det var så kul :D:D:D:D Men min vän nu är du så långt bort från mig :( , SYND för du är värkligenen bra vän och en vän ja kan lita på upp till 110%!! Jag svär på allt ja kommer aldrig glömma den dagen då du ljög för dina föräldrar att du skulle på "läger" lr va fan de va o du kom och hälsa på mig på min födelsedag.. Mitt liv alltså <3 DET ÄR EN RIKTIG VÄN ! Föräldrar som föräldrar dom är oroliga o vill inte att man reser runt i alla städer så klart.. Men hon valde det och kom till mig så jävla sööt.. Nikada to ti necu zaboraviti lidija jag svär på gud det uppskattas värkligen ! Vi satt dagar / kvällar / nätter o bara prata prata prata men jag skulle kunna ge mitt liv på om du skulle komma hit nu eller ja komma till dig DET SKULLE UPPREPAS för vi har så jävla bra kontakt o de va så länge sen jag såg dig dipsy :( Tinkiwinki ledsen utan dipsy :(.. Sen var vi på en plats tillsammans som är mycket speciell för dig och även för mig min vän.. Det gjorde ont  se dig vara så ledsen som du var men ändå så var jag så stolt över dig att du gick dit och visa dina känslor. Kommer aldig i mitt liv glömma det snööa som fan bloste var ass kallt odjednom sunce kommer fram.. Det var han Lidija ja kännde på mig det det blev så varmt och så fint på något sätt min vän.. Ja ryser så fort jag tänker på det.. Jag svär Lidija du är det bästa som finns..Jag har flera bra vänner men ingen som är så nära alltså som ja har haft mest kontakt med och den som kommer mig ut och in som känner min familj. Så fort du ser mig så vet du hur det är med mig om något är fel eller något.. Du vet precis allt, varför? JOO FÖR DU ÄR EN SAN VÄN !!! För du har den finaste personligheten någon kan ha. Du vet Lidija ibland kan livet luras men du är inte bara en vän utan även som en syrra, ja lovar dig på min mammas hjärta dom orden jag skriver är värkligen sanna.. Vissa människor kolla komenterar o snakar MEN SVI ZNAJU LIDIJA KO SAM JA I STASAM ! När ja har det svårt är du där, när ja behöver prata finns du, när ja är glad är du lycklig du är så fin person lidija <3 Jag saknar dig otroligt mycket min vän och ser fram emot nu efter nyår att vi ska träffas fan. Tack dipsy för allt Volim te moj Dipsi tejetabis kjaaam
 
askaj dig din tinkiwinki <3
 
 
 
 
 

En hälig dag :)

Idag har jag haft en bra dag faktiskt.. Det börja med att azra skicka en skit bra låt till mig sto bas meni pase za moje dusmane ;) ja blev så glad när jag hörde den. Sen kom mamma hit vi snaka lite skit o sen drog vi till frissan för hon skulle fixa håret klippa o färga det blev ass sexygt :) Sen drog jag tll Hageby mamma skulle till jobbet och ja handlade lite me azra, sen kom min bäbis och hämta upp mig i hageby vi drog till mc och käka.. Sen blev det lite städning hemma o sånt .. Min älskling drog till jobbet han kom hem nyss så vi ska ocså snaka lite skit sen ska ja hoppa in i dushen o lägga mig i mon ska jag tvätta och packa vi ska åka till Ronneby på fredag lääängtar och åka till RIKTIGA OCH ÄRLIGA KUSINER ! ÄNTLIGEN !!!
Och där ska det festas hela feta helgen :D:D:D Jag ser lite konstiga status på fb hahahahha det du pratar om gumman behåll det för dig själv för både du och jag vet vad sanningen är.. ! Och du vet att du har snakat skit till folk och df har du dåligt samvete. OCH VILL GÖRA SÅ ALLT ÄR"VÅRAT" FELL . Meeeeen neeej nte denna gång gumman min ;) Denna gång har vi fått se på svart / vitt vem du är och hur du är ÄKEL FUUUUJ !
 
http://www.youtube.com/watch?v=kcsw89zUrLg
Evo za tebe jedna pjesma od mene ;) Mrzim te FUUUUJ GADURO !
 
 
 
 
 

Kom håg det !

Heeej alla glada !
 
Jag har bestämt mig och börja blogga igen, och varför joo för att rensa lite i huvudet. Och jag har fått veta en sak som jag egentligen har vetat hela tiden men man vill ju ha allt på svart och vitt. Jag kommer aldig ALDRIG någonsin säga till den personen vem jag fick veta det av och hur jag fick veta det. MEEN ja kan lova efter detta hmm kunde inte tro sånt om den personen. Vissa saker som har hänt har ja nte trott på men det visar sig att min majka (mormor) har haft rätt hela jävla tiden. Men neka skit samma förlåt mormor för ja inte trodde på dig men nu inser jag vissa saker. Min mamma är inte som dom hon är rättvis.. MEN hon har aldig varit rättvis för sig.. VARFÖR? , joo för hon har varit naiv och lyssnat på deras skitsnak.. Men men neka sånt folk lämmnar jag till gud. Hon leker fin med mig o bakom ryggen snakar skit? Hmm. Jag har aldrig haft en ANLEDNING OCH INTE PRATA MED DEN PERSONEN.. Men nu har jag det !.
 
Zapamti mala poslje jebanja nema kajana ;) / KraaLjiiCaa
 

KraaLjiiCaa

My life in words

RSS 2.0