Syskon käärleek kallas det för !

Hej alla glada hur har ni det?
Jo igen har det blivit några dagars uppehåll.. men men så blir det
ska börja med och säga att jag och min älskade syrra är sams <3
'är fett glad att vii äntligen har börjat prata och insett att det är riktig vänskap..
Det är så att Jasminas mormor har gott bort =( så jag åkte dit med min mormor.. Och då när man kom in såg man hur alla var ledsena =( innan jag skulle dit var jag på min mormors brors grav sen riingde jag mormor och vi prata så sa hon att jasminas mormor har gott bort jag drog direkt hem bytte om sen drog jag dit guud tänkte jag. Så jag gick in med mormor där träffa jag på jasminas mamma som jag värkligen tycker jätte mycket om..
Så vi satt där sen kom jasmina in och jag visste inte riktigt hur jag skulle börja prata med henne. Så till slut sa hennes mamma och min mormor att vi skulle hälsa och den kramen jag gav henne och den kärleken guud va sjönt det känndes och jag förstod att hon behöver mig just den stunden =( jag vwet hur jag mådde =( ..
Igår var begravningen så vi gick dit efteråt satt lite sen drog jag mig hemmåt jag städade hela huset skulle jobba idag men det orkar jag inte med har jätte ont i örat guuud så ont dedt gör så jag ringde och sjukanmälde mig. Så i dag blire bara ta de lungt ifall det blir värre med örat får jag dra mig till vårdcentralen..


Bahtalo durdzedan till alla zigenare :)

Hello alla i dag är det dzurdedan det är romer som firar den dagen :)
sÅ GRATTIS till alla dom :)
Nu har jag inte varit inne och skrivit på ett tag men det har ju en förklaring varför.. JOOBBB JOBBB OCH BARA JOBB.. Jag jobbar för fullt nu =( så jag har inte alls mycket tid och nu för det mästa har jag jobbat kvällar så sen när jag väl är hemma är jag helt död.. trött som fan nu har jag jobbat 5 dagar i rad.. DÖÖÖÖ trött ska jobba i dag med =( så det får bli sista dagen i denna veckan iallfall jag känner mig inte alls bra jag är förkyld med =( så det är inte så kul och jobba då. men dom behövde extra så jag ställde självklart upp ..  :)
Så i dag ska jag jobba 13-20.30 långt pass men får hålla tummarna att det blir bra :) sen är det inte så glada personer som jobbar med så vi får se hur denna kväll går.. HÅLLLER TUMMARNA DE HÅRDASTE..
JUUUSTE glömmde säga det igår var jag i Galerix och köpte nallar till min älskade bror Sejdo som tar studenten nu den 11 Juni :) SPÄNNANDE ! Köpte ass fin nalle som man klistrar med händerna på nallen runt om sejdo då och på magen står det ÄNTLIGEN ! , sen köpte jag en kossa där står det nu har jag tagit studenten :) sen köpte jag sånt champanj men det är itne sån champanj utan det är sån som glittter och sånt kommer ut ifrån :) så den ska jag ha med mig till utspringet :D guuud vad jag längtar :D:D:D:D:D !  nää nu ska jag dra mig in till dushen sen blire käka frukost och dra sig till jobbet där efter :D

Dagen kmr inte se ut alls som man planerat..

Hej alla glada där ute.
ja som ni redan säkert läst på min rubrik så kmr inte min dag se ut som jag hade tänkt mig =/
Jag skulle iväg i dag och träna fan extra hårt i dag.. (på min lediga dag) vad händer jooo dom ringer från jobbet behöver personal.. SÅ ja ställde upp så klart :) jobbar i dag 13-20 imorgon är det ett kort pass ja ska jobba 16-21 men men de e bättre än inget :)
Så jag vaknade vid halv 9 tiden gick upp nu har jag dushat ska fixa till mig käka frulla sen ska jag dra mig till statol och tanka på kortet (busskortet). har inte fixat mig någon cykel än fan.. jaa det är inte långt där jag jobbar de ligger i Navestad o jag bor i hageby men ja är inte alls vaken även i fall ja dushat ahhaha.. Jag var vaken tgill 4 i går natt.. så där har vi en anledning nää men nu ska ja röra påmig
 

KraaLjiiCaa

My life in words

RSS 2.0